Udlodning af udbytte og geninvestering

Det er vores udlodningspolitik at foreslå generalforsamlingen, at alle afdelingers udlodninger er minimumsudlodninger i henhold til foreningens vedtægter og bestemmelserne i Ligningslovens § 16 C. Yderligere frivillig udlodning finder kun sted, hvis det entydigt følger foreningens politik om at optimere medlemmernes skattemæssige situation.

 

Hvordan bliver udbyttet beskattet?

Din investering bliver beskattet forskelligt, alt afhængigt af hvilken afdeling du investerer i og hvilke type midler du investerer for. Du kan læse mere om beskatning under skat.


Automatisk geninvestering af udbytte

Har du investeret i afdelinger, som udbetaler udbytte, kan du vælge at lade udbytter og andre indtægter geninvestere automatisk i stedet for at få dem udbetalt. En aftale om automatisk geninvestering skal aftales med dit pengeinstitut. Du kan vælge automatisk geninvestering for hele dit depot eller for udvalgte afdelinger. Eller du kan vælge at få en del af udbyttet geninvesteret og den resterende del udbetalt kontant.

Hvad koster det?

Det er som udgangspunkt gratis at tilmelde sig en ordning om automatisk geninvestering. Kontakt dit pengeinstitut for yderligere information.