Om os

Jyske Portefølje er en fælles betegnelse for afdelinger i Investeringsforeningen Jyske Portefølje og Kapitalforeningen Jyske Portefølje.

Foreningerne administreres af Jyske Invest Fund Management A/S, og afdelingerne er udbudt til handel til kunder i Jyske Bank A/S.

Foreningerne er underlagt den danske implementering af EU-direktivet for investeringsforeninger (UCITS) og direktiv om forvaltere af alternative investeringsfonde m.v. (FAIF) samt de EU-forordninger, der gælder for UCITS og FAIF. Lovgivningen opstiller blandt andet krav til UCITS om risikospredning og grænser for gearing, dvs. investering for lånte penge.

Afdelingerne i Kapitalforeningen Jyske Portefølje har derfor generelt mere frie investeringsrammer end afdelingerne i Investeringsforeningen Jyske Portefølje, fx til mindre risikospredning og mere gearing. Mindre risikospredning og mere gearing kan øge potentialet for gevinst, men til gengæld øges risikoen for et potentielt tab.

Jyske Bank kunde

Afdelingerne i Investeringsforeningen Jyske Portefølje og Kapitalforeningen Jyske Portefølje er henvendt til Jyske Bank kunder, dog med undtagelse af afdelingerne FX Alpha KL og FX Alpha II KL, som er rettet mod alle investorer.

Ønsker du at investere i en afdeling i Investeringsforeningen Jyske Portefølje eller Kapitalforeningen Jyske Portefølje, skal du kontakte din bankrådgiver for mere information.

Rådgivning

Hvis du er kunde i et pengeinstitut, som ikke har indgået formidlingsaftale med Jyske Bank A/S, kan du kontakte Jyske Bank A/S via Online Investeringsrådgivningsteam (tlf. +45 89 89 69 99) og få rådgivning om foreningens beviser.

Mere om Jyske Invest

Vil du videre mere om Jyske Invest, så læs mere på www.jyskeinvest.dk.